Sorry, uw browser ondersteunt geen JavaScript of u heeft JavaScript uitgeschakeld. Daarom is het niet mogelijk om de website van Dierenpension De Doolhof te bekijken. Wilt u reserveren of heeft u vragen? Neem contact op via onderstaande gegevens.

Telefoon: 073 55 30 280

E-mail: info@doolhof.nl

Feedback?
Trimsalon

Onze trimsalon

Tijdens het verblijf in het pension kan uw hond tevens getrimd en of gewassen worden.

Linda van Zandbeek is een gediplomeerd hondentrimster. Haar trimsalon staat voor een liefdevolle en professionele aanpak van de totale verzorging van uw hond. Persoonlijke aandacht is belangrijk, daarom bespreekt zij met u hoe uw hond geknipt gaat worden, en of u speciale wensen hebt.

Indien u interesse heeft, kunt u hier de tarieven bekijken. Tevens kunt u telefonisch contact opnemen, wij staan u graag ter woord.

Trimsalon

Wassen

Elke hond kan worden gewassen. Voor verschillende vachten wordt gebruik gemaakt van verschillende shampoos.

Ontwollen

Hierbij wordt de loslatende ondervacht van de hond met een ontwolkam uit de vacht gekamd. Dit kan de hond helpen door zijn ruiperiode te komen en voorkomt tevens dat de onderwol of ondervacht voor klitten kan zorgen.

Scheren

Bij honden die een model hebben met veel variatie tussen kort en lang haar wordt gebruik gemaakt van een tondeuse om de hond te scheren.
Scheren is mogelijk in verschillende lengtes, afhankelijk van de vacht van de hond.

Knippen en effileren

Knippen en effileren is het met de schaar korter maken en in model knippen van de vacht. Met de effileerschaar wordt uitgedund en ingekort, waarbij een natuurlijk effect wordt verkregen.

Plukken

Honden met een plukvacht moeten plukrijp zijn alvorens zij kunnen worden geplukt. De langere plukvacht laat dan vrij makkelijk los, zodat de kortere ondervacht overblijft. Het beste kunt u de hond minimaal drie weken voor het plukken niet meer wassen. Dit kan de vacht te zacht maken waardoor plukken haast onmogelijk wordt.

Vanzelfsprekend worden tevens de oren nagekeken en de nagels geknipt.

Heeft u interesse?

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Die vindt u hier.

Indien u wenst dat uw hond getrimd of gewast wordt tijdens het verblijf, kunt u dit tijdens uw reservering aangeven.

Direct reserveren