Sorry, uw browser ondersteunt geen JavaScript of u heeft JavaScript uitgeschakeld. Daarom is het niet mogelijk om de website van Dierenpension De Doolhof te bekijken. Wilt u reserveren of heeft u vragen? Neem contact op via onderstaande gegevens.

Telefoon: 073 55 30 280

E-mail: info@doolhof.nl

Feedback?
Kattenpension De Doolhof Den Bosch

Ons kattenpension

Op zoek naar een kattenpension in de regio Den Bosch, Eindhoven en Veghel? Geef uw kat vakantie bij kattenpension De Doolhof.

“Goed pension, onze kat gaat er elk jaar naar toe met de vakantie!”
Google Review

Ons kattenpension is heel ruim van opzet, en voor veel kattengasten een vast vakantieverblijf geworden. We hebben zoveel mogelijk knusse plekjes gemaakt waar uw kat heerlijk kan spelen, klimmen, slapen of rustig kan zitten.

Naast de huiselijke binnenverblijven kan uw kat samen met andere katten ook buiten in comfortabele verblijfsruimten rondlopen en spelen. ’s Nachts kunnen de katten in een individueel verblijf heerlijk uitrusten. Het kattenpension is goed bereikbaar vanuit de regio’s Den Bosch, Eindhoven en Veghel.

impressie van het kattenpension

Wat neemt u mee?

Zeker bij het eerste bezoek aan het pension in het begin is uw kat soms een beetje onwennig. Het is daarom goed om enkele vertrouwde spullen mee te nemen. Een ligkussen of een kleedje en daarnaast misschien ook een favoriet speeltje. We hebben goede ervaringen met het eten dat we uw kat geven, maar als u liever het eigen voer meeneemt dan kan dat natuurlijk ook.

* Het dierenpaspoort en/of inentingsbewijs moet u altijd meenemen. Zonder geldig inentingsbewijs kunnen wij uw kat helaas niet opnemen.

impressie van het kattenpension

Zorg en aandacht

Omdat uw huisdier in een vreemde omgeving is, heeft het wat meer behoefte aan persoonlijke aandacht. De ervaring leert dat het dier zich sneller en beter thuisvoelt als het regelmatig aandacht krijgt. Tijdens het eten geven, maar ook tussendoor wordt daar veel tijd aan besteed. Het pension staat onder veterinair toezicht. Dit betekent dat de dierenarts regelmatig langs komt om bij twijfel over de gezondheid van uw huisdier direct maatregelen te nemen (indien mogelijk gebeurt dit in overleg met uw eigen dierenarts). Dat is zowel voor u als voor ons een geruststellende gedachte.

Entingen

  • Kattenziekte: de vaccinatie mag niet korter dan 2 weken vóór de eerste verblijfsdag zijn toegediend.
  • Niesziekte: de vaccinatie mag niet korter dan 2 weken vóór de eerste verblijfsdag zijn toegediend.
  • Uw kat dient minimaal 3 dagen en maximaal 3 weken voor het verblijf in het pension ontvlooid en ontwormd te worden. Uw kat dient dus vlooienvrij en zonder vlooienpoepjes te worden gebracht.
  • Alle katers dienen gecastreerd te zijn.

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Die vindt u hier.

Bereikbaarheid van het kattenpension

De Doolhof bevindt zich even buiten het landelijk gelegen Gemonde (gemeente Sint Michielsgestel) op een terrein van ruim 5000 m2. Daarmee ligt het in de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Veghel.

Zie voor meer informatie en een routebeschrijving onze contactpagina.

Direct reserveren impressie van het kattenpension