Sorry, uw browser ondersteunt geen JavaScript of u heeft JavaScript uitgeschakeld. Daarom is het niet mogelijk om de website van Dierenpension De Doolhof te bekijken. Wilt u reserveren of heeft u vragen? Neem contact op via onderstaande gegevens.

Telefoon: 073 55 30 280

E-mail: info@doolhof.nl

Feedback?
Kattenpension De Doolhof Den Bosch

Ons hondenpension

Op zoek naar een hondenpension in de regio Den Bosch, Eindhoven en Veghel? Geef uw trouwe viervoeter een vakantie bij hondenpension De Doolhof.

“Altijd een goed gevoel als ik daar door de deur kom zetten. Het ruikt er fris, de mensen zijn aardig en mijn honden gaan breed kwispelend naar binnen en komen er zo ook weer uit.”
Google Review

Ons hondenpension garandeert niet alleen een prima verzorging voor uw hond door onze enthousiaste en vakkundige medewerkers, maar ook een omgeving waarin uw hond zich prettig voelt. Het hondenpension ligt centraal gelegen, tussen Den Bosch, Eindhoven en Veghel.

De binnenverblijven zijn voorzien van vloerverwarming en zijn 4,5 vierkante meter groot, zodat uw hond veel bewegingsruimte heeft. De individuele buitenrennen zijn overdekt en zijn ook 4,5 vierkante meter groot. Daarnaast beschikt het pension over 13 uitrenvelden, zodat uw hond een groot deel van de dag buiten kan ravotten. Met of zonder andere honden.

De verblijven worden 2x per dag gereinigd.

impressie van het hondenverblijf

Wat neemt u mee?

Zeker bij het eerste bezoek aan het pension kan uw hond soms een beetje onwennig zijn in het begin. Het is daarom goed om enkele vertrouwde spullen mee te nemen. De mand of een ligkussen en daarnaast een favoriet speeltje of bot. We hebben goede ervaringen met het eten dat we uw hond geven, maar als u liever eigen voer meeneemt kan dat ook. En natuurlijk neemt u het dierenpaspoort of het inentingsbewijs mee, zodat wij weten dat de gezondheid van uw hond en die van de andere dieren niet in gevaar komt.

Wij stellen en geldige enting tegen Hondeziekte, Parvo en Kennelhoest* (Bordetella; Nr. 8) verplicht voor uw hond. Inenting minimaal twee weken en maximaal een jaar voorafgaand aan het verblijf in het dierenpension.

* Bij een niet geldige of niet complete enting (Kennelhoest) moeten wij uw hond helaas weigeren.

Zorg en aandacht

Omdat uw huisdier in een vreemde omgeving is, heeft het wat meer behoefte aan persoonlijke aandacht. De ervaring leert dat een hond zich sneller en beter thuisvoelt als het regelmatig aandacht krijgt.
Tijdens het eten geven, maar ook tussendoor wordt daar veel tijd aan besteed. Het pension staat onder veterinair toezicht. Dit betekent dat de dierenarts regelmatig langs komt om bij twijfel over de gezondheid van uw hond direct maatregelen te nemen (indien mogelijk gebeurt dit in overleg met uw eigen dierenarts). Dat is zowel voor u als voor ons een geruststellende gedachte.

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Die vindt u hier.

Bereikbaarheid van het hondenpension

De Doolhof bevindt zich even buiten het landelijk gelegen Gemonde (gemeente Sint Michielsgestel) op een terrein van ruim 5000 m2. Daarmee ligt het in de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Veghel.

Zie voor meer informatie en een routebeschrijving onze contactpagina.

Direct reserveren impressie van het hondenverblijf